Specialisten

Wallie Woods levert maatwerk met passie

Een horecaman met een uit de hand gelopen hobby, dat is Bart Wallegie. Hij werkte jarenlang in een kroeg en nam daar als het nodig was de klusjes voor zijn rekening. Omdat hij nou eenmaal zo handig was.

Eigen bedrijf

Toen hij een jaar of drie geleden graag wat regelmatiger werktijden wilde, stimuleerde zijn omgeving hem dan ook om voor zichzelf te beginnen. Hij waagde de gok en heeft nu een werkplaats in Oosterhout, waar hij prachtige houten meubelen ontwerpt en maakt. “Ik krijg het binnen als ruwe plank en het gaat mijn werkplaats uit als meubelstuk. De reactie van een blije klant vind ik dan het mooiste dat er is”.

Zorg en passie

En tevreden klanten heeft hij, want hij gebruikt mooie materialen, werkt alles perfect af en stopt er vooral heel veel zorg en passie in. Omdat alles wat hij maakt maatwerk is, heb je altijd een uniek product, dat met veel liefde is gemaakt en dat je nergens anders tegen zult komen.

Hout als basis

Hout is de basis, en dat kan gecombineerd worden met steigerbuizen, een stalen frame of wielen. Naast meubels, zoals tafels, bedden en kasten, maakt Bart ook andere producten. Van een traphekje tot een geboortebord en van een speelkist tot een keukenblad. Samen met de klant bespreekt hij de wensen en maakt daarna aan de hand van een meegebrachte foto of ruwe schets een ontwerp. Als ontwerp en offerte akkoord zijn, heb je na ongeveer 5-6 weken je meubel in huis. En natuurlijk wordt alles netjes bezorgd.

Meer weten?

Neem dan gerust contact op met Bart. Je kunt Wallie Woods ook volgen op Facebook en Instagram.

Wallie Woods
Bart Wallegie
Tel. 06-43728723
info@walliewoods.nl

Postadres: Damloper 21, 4902CD Oosterhout

Wil je meer weten?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.