Eijckenwijck

Alphen-Chaam - Chaam
Actueel aanbod

€ 503.670,- tot € 534.570,-

Kenmerken

Woonoppervlak
119 - 119m2
Kaveloppervlak
228 - 254m2
Inhoud
420 - 420m3

Over dit project

Fase 2: Twee onder één kap woningen:
- Zeer energiezuinig wonen;
- 3 slaapkamers;
- Gebruiksoppervlakte vanaf 119m²;
- Ruime percelen tussen 228 - 254m²;
- Zonnige tuin op het zuidwesten;
- Diverse uitbreidingsopties mogelijk! (op te vragen bij ons kantoor)

ENERGIEZUINIG

RUST EN RUIMTE
Wonen in het groen en toch op korte afstand van de stad.

COMFORTABEL WONEN
Ruime woningen, parkeren op eigen terrein en alle voorzieningen in de buurt.

HET PROJECT
Sfeervol wonen in jaren '30 stijl en het comfort van nu, dat is nieuwbouwproject Eijckenwijck in de Gemeente Alphen-Chaam! Wonen in het groen en ook op korte afstand van Breda. Het beste van beide werelden. Chaam biedt u rust en ruimte, iets waar steeds meer Nederlanders in de stedelijke gebieden alleen maar van kunnen dromen. De natuurrijke omgeving kenmerkt zich door bossen, landgoederen, weilanden, heide, vennen en zandduinen. Opgroeiende kinderen krijgen in elke levensfase volop de ruimte. Kortom; een woning van hoogwaardige kwaliteit met een jaren '30 uitstraling en dat alles op een rustige en uiterst goed bereikbare locatie.

INDELING
Begane grond: hal met toegang tot trapopgang, toiletruimte, meterkast en woonkamer met open keuken.

Eerste verdieping: overloop met toegang tot 2 slaapkamers en badkamer. Middels een vaste trap is de zolderverdieping bereikbaar.

Tweede verdieping: de zolderverdieping is een open ruimte met diverse mogelijkheden en voorzien is van een dakraam en aansluitingen ten behoeve van wasapparatuur.

GARANTIE
De woningen worden onder bouwgarant/woningborg gebouwd.

WOONLASTEN
Hypotheekrente is lager bij een energiezuinige woning. Kopers van deze energiezuinige nieuwbouwwoningen kunnen aanspraak maken op extra financieringsruimte. Hoe zuiniger de woning, hoe lager de rente. Separaat van het rentevoordeel, hebben bewoners van deze zeer energiezuinige woningen geen of weinig energielasten bij normaal gebruik.
Indien wenselijk zijn bouwkundige opties bespreekbaar.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Eijckenwijck
Woningen
6 van 6 beschikbaar
Prijs
€ 503.670,- tot € 534.570,-
Type woningen
2-onder-1-kap

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Alphen-Chaam.

Aanmelden